Skip to content
pedicure-de-jubelteen-vianen-banner2

Goede voetverzorging is belangrijk

Wist je dat de gemiddelde mens in zijn leven maar liefst 100.000 kilometer loopt? Dat is 2,5 keer de aarde rond. Dat zijn zo’n 120 miljoen stappen!
Dat betekent een grote belasting voor de voeten en tenen. Vreemd eigenlijk dat we desondanks veel meer aandacht hebben voor ons kapsel en de voeten er maar wat bij laten hangen.  Pas als we problemen met lopen of pijn aan onze voeten krijgen merken we hoe belangrijk ze zijn. Gelukkig is er aan heel veel van deze ongemakken wat te doen.

Pedicure houdt uw voeten in topvorm

Pedicurepraktijk De Jubelteen in Vianen heeft alle kennis en ervaring in huis om narigheid aan de voeten te verhelpen en te voorkomen. Maar natuurlijk is het nog veel beter om regelmatig aandacht aan uw voeten te besteden en niet te wachten tot uw voeten wat mankeren. Een periodiek bezoek aan de pedicure helpt u om uw belangrijke voeten in goede conditie te houden.

Deze website bevat veel informatie over mijzelf, mijn praktijk en de behandelingen die ik kan geven en beantwoordt daarmee hopelijk veel van uw vragen. Heeft u nog vragen, kunt u me altijd bellen of via het contactformulier uw vraag stellen. Ik geef dan spoedig antwoord.

Ik hoop u snel eens te zien in Pedicurepraktijk De Jubelteen in Vianen
Ria Bouwman

Ria-Bouwman-Pedicure-de-Jubelteen-Vianen

Over Ria Bouwman – Specialistisch pedicure

Mijn naam is Ria Bouwman en ik ben als specialistisch pedicure (met aantekeningen diabetische en reumatische voet) werkzaam. Mijn praktijk bestaat sinds 1985 en ik heb mensen met allerlei voetproblemen doeltreffend kunnen helpen. Het is nog steeds een grote uitdaging voor me om de meest uiteenlopende voetklachten van mensen te verlichten.