Skip to content

Certificeringen

ProCert

ProCert

Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor pedicures (KRP) en voldoe daarmee aan de bijbehorende eisen voor opleiding en bijscholing. Mijn KRP inschrijvings- nummer is 4547.

Wat is Procert?

Het doel van ProCert is het inzichtelijk maken van de kwaliteit in de pedicurebranche. Dat bereikt men met het  ‘KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP)’. Pedicures die aan de strenge eisen van ProCert voldoen kunnen zich registreren. Een geregistreerde pedicure beschikt over de benodigde diploma’s én is verplicht zich bij te scholen.

ProVoet

ProvoetIk ben aangesloten bij Provoet, de landelijke branche-organisatie voor pedicures. Door verplichte bijscholingen en  duidelijke regelgeving met betrekking tot de werkwijze wordt de kennis en werkwijze van aangesloten pedicures op het juiste niveau gehouden. Mijn Provoet lidnummer is 300455.

Wat is ProVoet?

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 (aspirant) leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo. Zie www.provoet.nl

AGB Register

AGBcode
Ik ben ingeschreven in het AGB register waarin alle zorgaanbieders zijn geregistreerd onder AGB nummer 96009508

Wat is het AGB Register?

AGB staat voor: Algemene GegevensBeheer code. Het AGB register bevat alle zorgaanbieders die door middel va de landelijke AGB-code kunnen worden herkend.

KvK

Kamer van Koophandel
Ik ben ingeschreven bij de Kamer  van Koophandel onder nummer 301 937 17

Wat is de KvK

KvK staat voor Kamer van Koophandel. Iedere organisatie (bedrijven, stichtingen en dergelijke) dienst te zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.