Skip to content

Pedicure Behandelingen

IMG_9965

Behandelingen

De Jubelteen zorgt graag goed voor uw voeten. Of u nu bepaalde voetproblemen heeft, extra zorg nodig heeft omdat u diabetes of reuma heeft of gewoon uw voeten eens lekker wil laten verwennen, uw voeten zijn bij mij in goede handen.

 

Wat gebeurt er bij een pedicurebehandeling?

Voor mij is het van groot belang dat mensen die voor een pedicurebehandeling komen zich prettig en welkom voelen.  Daarom neem ik altijd ruim de tijd voor een behandeling, zodat er ook gelegenheid is voor een kopje koffie of thee.

Een behandeling begint met het desinfecteren van de voeten. Daarna volgt het knippen en bijwerken van de teennagels. Speciale aandacht is er daarbij voor de behandeling van ingegroeide teennagels en schimmelnagels. Ik beschik over de het juiste gereedschap en goede apparatuur om dit aan te pakken.
Vervolgens wordt overtollig eelt onder de voeten verwijderd. Eventuele likdoorns worden voorzichtig maar grondig aangepakt.
De behandeling eindigt vervolgens met een korte voetenmassage en (indien gewenst) het lakken van de teennagels in een mooi kleurtje. Na de behandeling voelen uw voeten als herboren aan.

Een normale pedicurebehandeling is pijnloos. Alleen bij ernstig ingegroeide teennagels kan de behandeling even gevoelig zijn, maar dat voorkomt pijnlijker klachten.

Na de behandeling kunnen we, indien gewenst, direct een volgende afspraak plannen. Gebruikelijk is om de voeten eens in de 6 weken te behandelen